Nagggyon hivatalos jelentés....S.L.C./2010

 Hivatalos jelentés 2010.07.26-2010.08.01. időtartam alatt zajló Salsa La Cubana Zánkai TáncTáborban történt eseményekről.

Nos….Úgy volt gyanús az egész kérem, ahogy volt!

Mertmivel hol láttak még olyat a mai világban, hogy ennyi ember, 6 napig felhőtlen vidámságban éljen….

Márpedig kérem a megfigyelt személyek ezt tették….! Mi több, gyakran szét röhögték magukat, mit ne monnyak, effektíve rossz kedvű embert alig láttam….leszámítva a vaddisznókat.

Bár esküszöm (hisz a Dolgozó Népet szolgálom) a második nap után, még azok is valamiféle clave (ez kérem egy kubai drog típus..) alatt állva röfögtek…

Tutiziher hogy mindenki állandó droghatás alatt állott! Mint komplikált, és minden tényt feltáró, izzadságos munkával elért nyomozásaim kiderítették, ez a drog a SALSA!

Aminek fő Sámán Asszonya egy bizonyos Lili Garces szintén a megfigyelésem alatt állott!

Nnna kérem, Ő aztán hóttuti földönkívüli! Hiszen másképpen hogy érhetné el földi halandó, hogy körülötte ennyi (jó-jó, kicsit zakkant..) emberi lény pörögjön a nap, úgy 20 órájában….

Igen. Nem tévedés! A leg Fanatikusabb példányok átlag 4 óra alvással élték életüket. És hogy??

Nnna ez is roppant gyanús!!! Ezek kérem képesek voltak MENZA kaján élni….!!!

Mi több, még fizettek is érte…!! Sehol semmi ingyen ásványvíz, all inclusive ( bizonyos betegség…) , színes TV, hűtő a szobában…stb…stb…sőt! Több ágyas kórterem….azaz helyesbítek szobák, folyosói zuhanyzóval!

És még ott is állandóan ment a vihogás, éneklés….Rettenetes….

És ez még mind semmi!

Fent nevezett SámánAsszony minden napra tartogatott valami plussz nehezítő tényezőt, ami tovább ronthatta volna sanyarú sorsú alattvalói helyzetét.

De neeem.

Állandó rózsaszín ködös állapotukban, még a „Táncversenyt” (na persze…mert 1 nap, vagy netán pár óra leforgása alatt csak úgy felkészül halandó az ilyen megmérettetésre…), vagy a „PizsiParty”-t is

( hö…ja…mert majd csak kiugranak monnyuk a TESCO-ba egyen pizsiért…biztos..) bevették. Mi több, esküszöm (mert a DolgozóNépet Szolgálom!) tök úgy jött át, még élvezték is!

Már-már fertőzővé vált CubaKórjukban ( FIGYELEM! Egyenlőre még gyógyíthatatlan a betegség, sőt védőoltás sincs ellene..!!) nem egyszer hajnali 5-ig énekelgettek egyik elvetemült, gitárhúrokat, és lehány szíveket remegtető, kissé őszbe hajló, plafon szaggató hangú társukkal.

Ez a bizonyos Fanyűvő (vagy tán Kertész?) speciel azt sem tudta egy idő után, hogy : idézem :

„most Eleggua-ra, vagy Oggun-ra hugyozzak…? Inkább Elegguára…az könyebb….”

Leszögezem.Abszolút függelemsértő!

És mindezek után reggel képesek voltak (jó-jó, minden nap kicsit vastagabb sminkkel) felkelni, 5 tánc órán részt venni, olyan figurákat tanulni, amihez képest a Leszúrt Ritberger smafu, előadáson részt venni, számitástecnikai dolgokkal foglalkozni! Hö. Ja. Mert tanultak még a Winchester-ekről is….formázgatták-formázgatták, oszt jól installálgatták!

Vogymuk….Felfoghatatlan!

És hogy jelentésemből ki ne felejtsem! A már említett SámánAsszony mellett folyamatosan ott sündörgött valami roppant gyanús takarító nő is, valami REneGALia,

aki volt hogy hajnali 3-kor állt neki énekelve, sebbel-lobbal felmosni a folyosót!!! És közben állandóan „Fé-Fé” felkiálltásokat kántált…Nyilván megbabonázva ezzel a már egyébként is zavarodott agyú társaságot! És aki egyébként pedig megtévesztően hasonlított a nappal REGAL-ként jelenlévő al Sámánhoz, aki szintén gyakori doppingszer szedő lehet, mertmivel a nap úgy 20 órájában képes volt pörögni , és igen furmányos figurákat rákényszeríteni az alattvalókra…

Na ja!!Tipikus!

Valamint (naná) külön bejáratú JavasEmberük is (nevezett JOSEf) serényen kábította a népet!

Első nap mindjárt gyógyfű főzettel ( nyilván erős drogokat tartalmazott…) itatta őket, aztán rá pár napra, mint rendes méregkeverőhöz illik , bográcsban főzött szerencsétlen bentlakóknak bódító „vacsorát”.

Nyilván függők lettek….

Nem említettem még a szökött apácát (!!! igen!!!Tavaly még reverendában volt!) Gabriel nővért;

a kollégáját, a félrelépő szerzetest Sombri atyát; a kikapós Juliana nővérkét, aki hol angyallal, hol ördöggel;


a köztudottan drogbáró El Che-t (aki szintén benne volt a bódító vacsora készítésében) és üzlettársát Don Coco-t; valamint a folyton settenkedő kandikamerást, Aranyvesszőt;és nem utolsó sorban az egyik leg sötétebb figurát ( szerintem Ő a KeresztApa) aki csak kalapban, max baseball sapiban figyelte árgus szemmel a táborozókat.

És még sorolhatnám a sok gyanús alakot, még gyanúsabb tevékenységeikkel egyetemben.

Egy szó, mint sok!

Határozott kivizsgálást indítványozok (esetleg az NCIC bevonásával, ahol egyébként másodállásban vagyok) többrendbeli vétségek elkövetése miatt, már csak azért is, mert a „tanulók” óriási befolyásoláltságát bizonyítandó azon kijelentésük, miszerint, idézem:  

 JÖVÜNK JÖVŐRE IS!!!!

 „Tömören” ennyit szerettem volna közölni a felettes szervekkel.

Tisztelettel, és továbbra is a dolgozó népet szolgálva:

Szabó Eugénia Tábornok-TörzsŐrmester

A B.B.Z.RT Biztonsági Szolgálat kirendelt Főparancsnoka


Utóirat: Saját biztonságomat és testi épségemet kockáztatva, kikötésem, hogy jövőre is szemmel tarthassam fent nevezetteket!

      De CSAK mert a DolgozóNépetSzolgálom

EEEEEEEEE

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Valóban nagggyon Dur(ó)va...!!??

Szigetelés a magunk módján!

Riasztóan jó délután. :-)